Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over ons

Of je nu op zoek bent naar een vacature als salarisadministrateur of een interim opdracht als payroll professional bij SEC Professionals helpen we je graag. We willen niet alleen weten wie je bent en waar je behoeftes liggen, maar vooral wat jouw ambities als payroll expert zijn. Samen gaan we voor succes!

Onze Missie

Wij stimuleren en creëren de ontwikkeling bij onze professionals en kandidaten. Wij bezorgen een glimlach op weg naar werk en daardoor vergroten wij de effectiviteit van de payroll teams.

Waar wij voor staan

De kernwaarden waar onze collega’s en klanten ons aan herkennen, zijn duurzame relatie, open communicatie en oprechte interesse.

Duurzame relatie – Wij bouwen relaties op door onze persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om elkaar goed te leren kennen. Door onze senioriteit kunnen wij snel een uitdaging in kaart brengen. Na een perfecte match verliezen we elkaar niet uit het oog, we blijven juist in contact om ons succes als partners verder te vergroten.

Open communicatie – In ons contact met professionals en opdrachtgevers zijn wij altijd transparant en open. Door open te communiceren over de mogelijkheden en onmogelijkheden kom je nooit voor een verrassing te staan. Zo weet je goed waar je aan toe bent.

Oprechte interesse – Om een persoonlijke match te maken, zijn wij oprecht geïnteresseerd in jou. We luisteren, adviseren en zo nodig coachen we jou gedurende het traject. Hier worden wij dan weer oprecht blij van.

Waarom SEC Professionals?

Nu je iets meer achtergrondinformatie over ons hebt, ken je ons al een beetje. Waarom de naam SEC Professionals? Dat leggen we graag even uit:

SEC staat voor: 

  • Puur: wij gaan dan ook altijd voor een pure, loyale en duurzame relatie
  • Seconde: wij gaan uiteraard voor kwaliteit maar wel in een mum van tijd
  • Samen Esther en Clarine

De definitie van SEC is “zonder onnodige woorden”. Meer hoeven we niet te zeggen toch?

Vrijblijvend kennismaken?

Clarine Spiekhout
Managing Partner
T: +31611702992
Mail mij
Linkedin

Esther van der Born
Managing Partner
T: +31654385997 
Mail mij
Linkedin

“Met een glimlach op weg naar werk,
dat is ons doel voor jou als payroll professional.”

Voor payroll professionals en opdrachtgevers

Wij vervullen payroll vacatures, maar gaan bovenal relaties aan. We willen weten wat jou als payroll specialist of -manager drijft, wie je bent en waar je enthousiast van wordt. Doordat we onze opdrachtgevers ook goed (en vaak al járen) kennen, weten we hierdoor een perfecte match tot stand te brengen. Wij zijn er om jouw ambities als (interim) payroll specialist en -manager waar te maken!

  1. Voor opdrachtgevers
  2. Voor professionals