Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Opdrachtgevers

Binnen payroll zijn er continue veranderingen. Denk maar eens aan de jaarlijkse aanpassingen op het gebied van wet- en regelgeving. Dit vraagt om salarisprofessionals die altijd up-to-date zijn en snel kunnen schakelen. Bij het invullen van een vacature zijn het snel schakelen en kennis op orde hebben belangrijke factoren. Daarom vinden wij het bij SEC Professionals belangrijk om een duurzame relatie te hebben met jou als opdrachtgever en onze payroll kandidaten. Want alleen zo kunnen we snel schakelen om jou te voorzien van de juiste payroll expert.

Werving & selectie

Is er een vacature op de salarisadministratie of payroll afdeling binnen jouw organisatie? Voor de juiste kandidaat op de juiste plaats biedt Werving & Selectie uitkomst. Om een toekomstige payroll professional snel te vinden en voor te stellen, maakt SEC Professionals gebruik van meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk haar professionals op verschillende niveaus.

Zo gaan we te werk

Om tot een succesvolle samenwerking te komen, willen we de organisatie goed leren kennen. We vinden het belangrijk om hier de tijd voor te nemen. Nadat we de wensen en behoeften met elkaar hebben doorgenomen, gaan wij aan de slag om de perfecte payroll kandidaat te enthousiasmeren. Overigens is hier wel een kanttekening bij, want wanneer jij op zoek bent naar het schaap met vijf poten moeten we hier eerlijk het gesprek over aangaan en kijken wat realistisch is.

Als de wensen en behoeften duidelijk zijn, dan begint de zoektocht. Wanneer wij professionals aan jou voorstellen, hoef je je geen zorgen meer te maken over de skills en ervaringen. Het gaat puur en alleen nog om de persoonlijke klik. Want wij stellen geen professionals voor die niet voldoen aan jouw vraag. 

SEC Professionals is een partner waarmee je kan overleggen. Wij bieden een oplossing voor jouw uitdaging op de salaris afdeling. Daarom zijn wij flexibel en werken alleen maar op maat. Een standaardpakket bestaat bij ons niet. Alleen mensen waar jij op kunt bouwen!

Detachering

Loopt de druk op jouw salaris of finance afdeling alsmaar op? Of heb je te maken met langdurige onderbezetting of een zwangerschapsverlof? Onze interim professionals zijn op detacheringsbasis direct beschikbaar. Zo spelen we snel in op jouw behoefte.

Interim Payroll expert

Komt er een groot project aan waar extra hulp nodig is? Heb je tijdelijke capaciteitstekorten door bijvoorbeeld zwangerschap of ziekte? Oftewel, zoek je op korte termijn een interim payroll expert of interim senior salarisadministrateur? Uiteraard kunnen wij helpen met ons grote netwerk aan payroll interimmers, waarbij je kunt rekenen op een gedreven en gemotiveerde interim payroll expert die past bij de bedrijfscultuur.

De match

Onze match is gebaseerd op competenties, kennis en ervaring en daar voegen we cultuurfit aan toe. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er meer nodig is dan alleen de juiste mix van competenties, kennis en ervaring. Elke organisatie heeft een uniek karakter, net als ieder mens. Ook na de plaatsing zijn we nieuwsgierig hoe het allemaal gaat. Je kunt verwachten dat we regelmatig contact met je opnemen en bij je langskomen!
Vrijblijvend kennismaken?

Clarine Spiekhout
Managing Partner
T: +31611702992
Mail mij
Linkedin

Esther van der Born
Managing Partner
T: +31654385997 
Mail mij
Linkedin

Ellen Brinkman-Vogelaar
Sales manager
T: +31621183929
 

"Maandelijks breidt ons netwerk van professionals uit. Wij hebben contact met duizenden professionals in payroll, finance en hr."