Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons team

Clarine Spiekhout

Het is mijn doel om het beste uit mensen te halen. Dat doe ik als Managing partner bij SEC Professionals. De afgelopen jaren heb ik met veel professionals en opdrachtgevers gewerkt, waardoor mijn netwerk groot en divers is. Ik kan verbanden leggen die anderen wellicht minder snel zien. Schouders eronder en ervoor gaan is iets dat ik van jongs af aan heb geleerd. Dit pas ik niet alleen zakelijk, maar ook privé toe. Zo ben ik begonnen met kickboksen waar je leert incasseren en vooral door gaan. Dit geef ik ook mee aan onze interim professionals; de grens net even verder leggen dan dat je in eerste instantie durft, vaak kan je meer dan je denkt. 

 

Esther van der Born

Als Managing Partner bij SEC Professionals is het mijn passie om de verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en kandidaat. Met mijn jarenlange ervaring zowel als gedetacheerde payroll professional als opdrachtgever weet ik als geen ander wat iemand zijn uitdagingen zijn. Door mijn nieuwsgierige aard wil ik altijd alles weten en alle informatie verzamelen om van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Van nature ben ik positief ingesteld en weet het beste in mensen naar boven te halen. Ik durf keuzes te maken om daarmee anderen en mezelf naar een next level te brengen.

Samen Esther & Clarine

Esther en Clarine leerden elkaar in 2003 kennen bij een detacheringsorganisatie. De klik was er meteen, iets wat veel werkplezier gaf. “We gingen door dezelfde levensfases heen en ook toen we niet meer voor dezelfde werkgever werkten, hielden we contact”, aldus Clarine. Door de jaren heen hebben ze elkaar zakelijk gevolgd en wisten ze elkaar te vinden als ze elkaar nodig hadden. “Via Clarine werd ik geattendeerd op de functie bij Salaris Profs”, vertelt Esther. “Dit bleek een uitstekende match te zijn. Zo zie je maar dat Clarine mij soms beter kent dan ikzelf.”

Annemieke van Erkel 
Annemieke is onze enthousiaste en sportieve Senior Accountmanager. Annemieke heeft jaren ervaring en al vele interim payroll professionals geholpen bij het vinden van tijdelijke opdrachten. Ze staat dicht bij de opdrachtgevers en met haar enthousiasme, lach en doorzettingsvermogen helpt ze teams compleet te maken. Annemieke vindt duurzame relaties belangrijk, dat maakt haar een loyale collega. 

Laura van Bon
Laura is onze recruiter en ondersteunt bij marketing en onze employer branding. Ze loopt stage en doet onderzoek voor haar Bachelor Commerciele Economie. Laura helpt bij het vinden van talentvolle payroll profesisonals voor onze opdrachtgevers en voor ons eigen detacheringsteam. 

Erik Nap
Erik is als interim payroll professional in dienst bij SEC professionals. Hij helpt onze opdrachtgevers op tijdelijke basis met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Erik past bij vele organisaties zo werkt hij nu bij een advocatenkantoor, maar hij stapt ook met veel plezier bij andere organisaties naar binnen. 

Patrick van Witzenburg 
Met zijn prachtige ervaring kan Patrick onze opdrachtgevers optimaal van raad en daad voorzien. Als interim senior payroll professional is hij van grote waarde voor onze opdrachtgevers. Wij houden vooral ook van zijn humor en  nuchterheid.

Dion Kooij 
Dion staat meer aan het begin van zijn carriere. Hij is nieuwsgierig en een fijne collega. Dion ontwikkelt zich graag, privé door verre reizen en op het werk door een team te ondersteunen. Wij denken graag met hem mee wat hij nodig heeft om zich te verder ontwikkelen bij SEC Professionals.

Vrijblijvend kennismaken?

Clarine Spiekhout
Managing Partner
T: +31611702992
Mail mij
Linkedin

Esther van der Born
Managing Partner
T: +31654385997 
Mail mij
Linkedin

“Met een glimlach op weg naar werk,
dat is ons doel voor jou als payroll professional.”

Voor kandidaten en opdrachtgevers

Bij SEC Professionals bouwen we aan duurzame relaties door oprechte interesse in jou als payroll professional en manager te tonen. Door open te communiceren over de mogelijkheden en onmogelijkheden kom je nooit voor een verrassing te staan. We bestaan ‘SEC’ om ambities voor payroll professionals, teamleads en payroll managers waar te maken.

  1. Voor opdrachtgevers
  2. Voor professionals
SEC Professionals BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.