Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ons team

Clarine Spiekhout

Het is mijn doel om het beste uit mensen te halen. De afgelopen jaren heb ik met veel professionals en opdrachtgevers gewerkt, waardoor mijn netwerk groot en divers is. Ik kan verbanden leggen die anderen wellicht minder snel zien. Schouders eronder en ervoor gaan is iets wat ik van jongs af aan heb geleerd. Dit pas ik niet alleen zakelijk, maar ook privé toe. Zo ben ik begonnen met kickboksen waar je leert incasseren en vooral leert om vol te houden. Dit geef ik ook mee aan onze interim professionals; de grens net even verder leggen dan dat je in eerste instantie durft, vaak kan je meer dan je denkt.

Esther van der Born

Als Managing Partner bij SEC Professionals is het mijn passie om de verbindende factor te zijn tussen opdrachtgever en kandidaat. Met mijn jarenlange ervaring zowel als gedetacheerde payroll professional als opdrachtgever weet ik als geen ander wat iemand zijn uitdagingen zijn. Door mijn nieuwsgierige aard wil ik altijd alles weten en alle informatie verzamelen om van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Van nature ben ik positief ingesteld en weet ik het beste in mensen naar boven te halen. Ik durf keuzes te maken om daarmee anderen en mezelf naar een next level te brengen. Vele zzp-ers werken al jaren het liefst met Esther en dat is niet voor niets. 

S.E.C. Samen Esther & Clarine

Esther en Clarine waren al collega's in 2003, de klik was er meteen. “We gingen door dezelfde levensfases en ook toen we niet meer voor dezelfde werkgever werkten, hielden we regelmatig contact”, aldus Clarine.  “Geweldig dat we nu weer samenwerken en met SEC Professionals één van de grootste spelers in ons vakgebied zijn" zegt Esther. We zijn ook blij met ons team dat steeds verder groeit: 

Ellen Brinkman-Vogelaar 
Als Sales manager bij SEC Professionals helpt Ellen onze opdrachtgevers bij het invullen van opdrachten. Met haar jarenlange ervaring kan ze goed inschatten waar de behoefte bij een organisatie ligt. Met name op het gebied van payroll interim opdrachten kan Ellen snel schakelen. Door het grote netwerk van zzp-ers weet ze snel de juiste match te maken. Ellen is goedlachs en vol positieve energie. Deze energie kan ze in haar vrije tijd kwijt tijdens het wielrennen. 

Erik Nap
Erik is als interim payroll professional begonnen in dienst bij SEC professionals. Hij helpt onze opdrachtgevers op tijdelijke basis met optimale kennis en kunde van het payroll vak. Erik past bij veel organisaties; zo werkt hij nu bij een advocatenkantoor, maar hij stapt ook met veel plezier bij andere soort organisaties naar binnen. Wij zijn trots dat hij zijn VPS heeft gehaald. Erik is nu als zzp-er actief bij ons en voelt nog als onderdeel van het team. 

Patrick van Witzenburg 
Met zijn prachtige jarenlange ervaring kan Patrick als senior payroll professional onze opdrachtgevers optimaal van raad en daad voorzien. Hij is al van grote waarde geweest voor onze opdrachtgevers. Wij houden vooral ook van zijn humor en nuchterheid. Patrick kan uitstekend de rust bewaren als er hectiek op de afdeling is. Hij helpt nu Stryker bij de verwerking van de maandelijkse payroll. 

Dion Kooij 
Dion heeft de overstap van HR naar payroll gemaakt. Met zijn PDL op zak en ervaring binnen de accountancy ontwikkelt hij zich nu steeds meer. Privé houdt hij van mooie reizen, zo staat nu Zuid- Afrika op de planning. Wij denken graag met hem mee over wat hij nodig heeft om zich te verder ontwikkelen als interim payroll professional bij SEC Professionals. Dion ontwikkeld zich steeds meer bij onze opdrachtgever BDO. 

Peter van Sorgen
Als stabiele en evenwichtige kracht is Peter uitermate geschikt om tijdelijke ondersteuning te bieden. Opdrachtgevers laten hem bijna niet gaan, zo tevreden zijn ze over hem. In vaste dienst bij ons gaat hij zich weer verbreden. Zijn eerste opdracht bij ING als interim senior payroll professional pakt hij met veel daadkracht op. 

Puck Bodegraven
Naast onze supermannen hebben we natuurlijk ook een topvrouw.  Als interim salarisadministrateur laat Puck zien dat je een carriére een mooie twist kan geven bij SEC Professionals. Met enorm veel ervaring in de accountancy slaat ze haar vleugels uit naar andere branches. Puck werkt hard en is een hele fijne toegankelijke en goedlachse collega. 

Thomas Kaper
Met ervaring binnen de detachering heeft Thomas bewust voor SEC Professionals gekozen. De persoonlijke aandacht spreekt hem aan. Zoals hij zelf zegt: "Bij SEC Professionals ben je geen nummer". Als nieuwste aanwinst in het team telt hij al helemaal mee. Wij vinden zijn optimistische persoonlijkheid een echte verrijking. Zijn eerste opdracht is bij het internationale Van Oord, waar hij ondersteuning biedt bij de implementatie van AFAS.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Clarine Spiekhout
Managing Partner
T: +31611702992
Mail mij
Linkedin

Esther van der Born
Managing Partner
T: +31654385997 
Mail mij
Linkedin

Ellen Brinkman-Vogelaar
Sales manager
T: +31621183929
 

“Met een glimlach op weg naar werk,
dat is ons doel voor jou als payroll professional.”

Voor payroll professionals en opdrachtgevers

Wij vervullen payroll vacatures, maar gaan bovenal relaties aan. We willen weten wat jou als payroll specialist of -manager drijft, wie je bent en waar je enthousiast van wordt. Doordat we onze opdrachtgevers ook goed (en vaak al járen) kennen, weten we hierdoor een perfecte match tot stand te brengen. Wij zijn er om jouw ambities als (interim) payroll specialist en -manager waar te maken!

  1. Voor opdrachtgevers
  2. Voor professionals