Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
“Wij bestaan SEC om jouw ambitie waar te maken”

Professionals

Jij haalt graag het maximale uit jezelf en uit jouw carrière als payroll expert. Daar hoort een werkgever bij die niet alleen voor nu, maar die juist ook voor de toekomst ruimte biedt om jouw ambities waar te maken. Daarom ben je bij SEC Professionals als salarisadministrateur aan het juiste adres. Wij bieden uitdagende vacatures bij mooie bedrijven en maken de perfecte match. Daarbij kijken we niet alleen naar wat je kan, maar vooral naar wie je bent. Zo werken we samen om jouw volle potentie als payroll professional te benutten.

Zo gaan we te werk

Allereerst willen we je goed leren kennen. Wanneer we je voor een vacature bij één van onze opdrachtgevers voorstellen, zijn wij volledig overtuigd van de match. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek met je in. Samen bespreken we wat jouw ambities als payroll expert of salarisadministratuer zijn en welke soft skills je wilt ontwikkelen. Vervolgens kijken wij of we een match zien met de meest passende vacature. . Is die er op dit moment niet? No worries! We voegen je graag toe aan ons netwerk en houden nauw contact. Zo weten we je snel te vinden op het moment dat er wel een perfecte match voor jou voorbij komt.

De match

Is die er wel direct? Dan helpen we je bij jouw voorbereiding op het sollicitatiegesprek met onze opdrachtgever en begeleiden je tijdens de gehele procedure tot en met het moment dat je je contract tekent. Uiteraard ben je daarna nog niet van ons af. Wij blijven namelijk contact met je houden, omdat we nieuwsgierig blijven hoe het met jou als payroll professional of zzp-er gaat.
Vrijblijvend kennismaken?

Clarine Spiekhout
Managing Partner
T: +31611702992
Mail mij
Linkedin

Esther van der Born
Managing Partner
T: +31654385997 
Mail mij
Linkedin

Ellen Brinkman-Vogelaar
Sales manager
T: +31621183929
 

“Wij bestaan SEC om jouw ambities waar te maken”